Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért dobog így a szívem?

Miért dobog így a szívem?

Figyelt kérdés

Voltam kardiológián.

24h holter ekg, ekg, terheléses ekg, szívultrahang. Minden rendben.

Cukrom jó. Vérvételen nem volt eltérés. Tüdőröntgen jó.

Általában 110-120/65-70 vérnyomás 65-72 közötti pulzus.

Ha lefekszem hallom meg érzem a szívverésem. Ha kicsit fordulok vagy megmozdulok vagy bármi gyorsul a szívverésem fekvés közben...

Idegesít eléggé...Ettől nehezen alszom el. De kb 10 ből 7 szer van így.

Hallom meg érzem a mellkasomba. átfordulok a másik oldalamra leteszem a fejem már hallom hogy gyorsult a szívverés. Mikor megyek ki wc-re akkor is csönd van és érzem hogy meggyorsult kicsit meg hogy dobog a mellkasomba.

Járok futni akkor sincs bajom. Fizikai munkát végzek akkor se szokott baj lenni.

170cm/72 kg. 28/F

2023. jan. 18. 16:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem! Szédülésem nincsen.

Amúgy pánikrohamaim voltak azon túl vagyok. Néha szorongok meg rossz a közérzetem meg félek 1-2 betegségtől. (Stroke,infakrtus)

Nem fáj semmim meg nem szédülök egyszer sem.

2023. jan. 19. 09:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Ne figyeld. Ha figyeled, hallod. Ha hallod, ideges leszel. Én is hallom, amikor csak figyelem és elég nagy a csend körülöttem. Minden vizsgálatom rendben van
2023. jan. 28. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!