Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen vitaminokat lenne...

Milyen vitaminokat lenne érdemes szednem, hogy ne érezzem állandóan fáradtnak magam?

Figyelt kérdés

Valamiért mindig fáradtnak érzem magam, pedig most 3 hetet voltam itthon szabadságon. A munkám irodai ülőmunka, így abban se nagyon fáradok el fizikailag. Az alvásaimat nem érzem kellően pihentetőnek, nap közben úgy érzem nincs erőm, energiám. Zöld teát szoktam inni, ez segít valamelyest, de úgy érzem ettől több energia kell. A kávé nem opció, mert a szívem úgy ver tőle, mint egy gép. Ingerlékeny is vagyok, hamar felkapom a vizet és olyankor kb. letépném azbemberek fejét.

Milyen vitaminokat lenne érdemes szednem, hogy javítani tudjak ezen az állapoton?

2023. jan. 10. 06:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Elsore azt mondanam, hogy keves a mozgasod. Az ingerlekenyseget, a stresszt jol le tudod vezetni vele. Ellentmondasnak tunhet, de a mozgastol nem csak elfaradhatsz, hanem erore is kaphatsz. Igy most csak keves oxigen jut a fejedbe ezzel az ulomunkaval. De kellene egy verkepet csinaltatnod, es lehet, h abbol kiderulne valami. Pl. vashiany, vagy valami vitamin v. nyomelem hianya. A szivnek a munkajat segitik az egyeb izmaid, ha nem mozgatod meg oket, nagyon elfarad az is, es neked se lesz jo a kozerzeted.
2023. jan. 10. 07:29
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb lenne legalább vérvételt csináltatnod, de egy alaposabb kivizsgálás sem ártana.

Hiába mondjuk, hogy szedjél D vitamint, ha pont vashiányod van, vagy éppen a vérnyomásod alacsony...

A vashiány pont szokott okozni fáradtságot, kimerültséget, de azok kívül még egy csomó dolog is.

Illetve, nem tudom, sportolsz-e valamit, de az is nagyon sokat segíthet alacsony energiaszint esetén.

2023. jan. 10. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!