Mennyit alszol naponta? Mikor fekszel általában?
Figyelt kérdés
Mennyi idős vagy?2023. jan. 5. 17:02
1/10 anonim válasza:
Suliidőben 10:30kor alszok és 7kor kelek (kolis vagyok)
Szünetben hajnali 1kor alszok és fél 11kor kelek kb
3/10 anonim válasza:
Budapesti lakos vagyok. 45 éves. és 22 óra 30 perc és reggel 6 óra 30 perc között szoktam aludni. De ezt is csak az esti 30 szem azaz 30 X 7,5 MG Zopigennek köszönhezöen. Zopigen nélkül napokig nem tudok aludni.
4/10 anonim válasza:
Éjjel 1-3 között fekszem, reggel 8-10 között kelek, elalvás csak nyugtatóval megy.
5/10 anonim válasza:
Ejjel 1-2 korul fekszem, 8-9 korul kelek.
21/l
6/10 Metionin válasza:
23 óra körül fekszem, éjfél körül alszom el. 7:45-kor szól az ébresztőm.
7/10 anonim válasza:
Amikor lehet, akkor f2-től f11-ig. Azonban sajnos, többnyire nem lehet a sok pacsirtatípusú idétlen szabályai miatt.
8/10 anonim válasza:
5-6-7 órát, változó. Este 11-12 között próbálok elaludni és 6-kor kell kelnem. De van, hogy még 2-kor sem sikerül elaludnom, akkor veszek be altatót (de azért nem 30 szemet...). 50 éves elmúltam.
9/10 anonim válasza:
Ha esti műszakból kell visszamennem délelőttösbe, akkor kb éjfélkor fekszek, és 3:30 kor kelek.. (hetente egyszer kétszer van ilyen, idegbeteg is szoktam lenni azokon a napokon)
Minden egyéb esetben 11 körül alszok és 7-8 körül kelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!