Miután bosszút álltatok, jobb lett utána?
Figyelt kérdés
Mellékeltem egy szavazást is. Lehet bátran nyomkodni.2023. jan. 5. 14:18
A kérdező szavazást indított:
Igen,leálltam utana.
Nem,annyira megtetszett mások bántalmazása,hogy azóta is folyamat keresztbe teszek másoknak.
Ez hülye kerdes,meg aki kitalalta az is.
9 szavazat
1/4 anonim válasza:
Tudom, hogy jobb lenne ha bosszút állnék...
De majd 1x....
2/4 A kérdező kommentje:
Ismerosom feleseget elutottek londonba. A ficko mar szabadult. Ismerosom fizetett egy csoportnak,hogy buboljak meg a fickot. O azt mondta,hogy utana jobban erezte magat.
2023. jan. 5. 14:39
3/4 anonim válasza:
Van az a helyzet amikor a családodért tenned kell, ami férfiként beléd van kódolva, különösen ha az illető az elkövetett gazságot megússza egy ejnye-bejnyével. Megtettem amit kellett, és bár nem vagyok az önbíráskodás híve, de az esetemben bárki ugyanezt tette volna.
4/4 anonim válasza:
Egyből utána nem volt jó, csak 8 év múlva, mikor szabadultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!