Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hányás után ha még picit...

Hányás után ha még picit hányingerem van akkor még nem jött ki minden?

Figyelt kérdés

Most hánytam egy olyan fél órája kb

Nagyon sok minden kijött de még nagyon picit érzem, hogy mintha hányingerem lenne, akkor még fogok hányni ezek szerint?

2023. jan. 2. 00:36
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt még hozzá teszem, hogy hol rosszul vagyok kicsit, hol nem. Ilyen hullámszerűen jön.
2023. jan. 2. 00:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hullamszeruen akkor jon, amikor maradt meg benn valami. Kb. az 5. alkalom utan elmulik. De ehhez mar nagyon rosszul kell lennem, pl. berugas, gyomorrontas. Szerencsere mar regen volt.
2023. jan. 2. 01:19
 3/4 anonim válasza:
Végül mi volt? Hánytál még utána, vagy elmúlt?
2023. jan. 14. 06:20
 4/4 A kérdező kommentje:

Végül rá 4 órára kb igen. De csak víz jött. Lehet az volt a baj, hogy szénsavasat ittam, vagy, hogy nem fokozatosan.

A második után is még eszméletlen rosszul voltam és biztos voltam benne, hogy lesz harmadik is de egyszer csak mintha elvágták volna a hányingert, nagyon fura volt.

2023. jan. 28. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!