Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hátfájás lehet tüdődaganattòl?

Hátfájás lehet tüdődaganattòl?

Figyelt kérdés

Kb 5-6 napja fáj a hátam. Ha fekszem akkor hol jobb hol rosszabb.

Gyárban dolgozom és most leállás van az ünnepek miatt, először arra gondoltam attòl fájhat a hátam hogy nagyon sokat feküdtem,pihentem mostanában a karácsony miatt. De aztán jobban végig gondoltam és ez elég érdekes hogy szinte mindenki pihen ilyenkor és senkinek nem fáj a háta csak nekem. Dohányozni sajnos dohányzom de pròbálok odafigyelni hogy azért túlzásokba ne essek. Reggelente szoktam köhögni, néha rekettes is a hangom de inkább csak reggeli òrákba. Viszont a hátam fájdalma nagyon aggaszt, valahol ott a lapockámnál közép tájon érzem a fájdalmat. Szerintetek lehet ez tüdődaganat?

2022. dec. 27. 22:21
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Inkább valami apró vírusfertőzés, ami a hátcsigolyáknál kilépő idegeknél kis gyulladást okoz.
2022. dec. 27. 22:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért pont attól? Nyilván lehet, de millió más oka is, simán elaludhattad.
2022. dec. 27. 22:40
 3/7 A kérdező kommentje:
De ha elaludtam volna akkor ilyen sokáig fájhat?
2022. dec. 27. 22:42
 4/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Lehet attól.
2022. dec. 27. 22:46
 5/7 A kérdező kommentje:
:(
2022. dec. 27. 22:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne a legrosszabbra gondolj rögtön, de orvoshoz el kell menni.

A háziorvos a tünetek alapján valószínűleg elküld pár kivizsgálasra, pl. mellkas röntgenre. Ha komolyabbnak itéli meg, akkor elküld olyan szakrendelesre, ahol tudnak beutalót adni mellkas ct-re. De ezekre sem biztos, hogy szükség lesz, lehet, hogy tényleg valami vírus vagy izomhúzódás, ami egy egyszerű, háiorvos által felírt gyógyszertől elmúlik.

2022. dec. 28. 10:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet , de valoszinuleg neked nem attol faj. Mar mas durvabb tunetek is tarsulnanak hozza nagy valoszinuseggel, ha daganat okozná.

Azert menj el orvoshoz.

2022. dec. 29. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!