Hátfájás lehet tüdődaganattòl?
Kb 5-6 napja fáj a hátam. Ha fekszem akkor hol jobb hol rosszabb.
Gyárban dolgozom és most leállás van az ünnepek miatt, először arra gondoltam attòl fájhat a hátam hogy nagyon sokat feküdtem,pihentem mostanában a karácsony miatt. De aztán jobban végig gondoltam és ez elég érdekes hogy szinte mindenki pihen ilyenkor és senkinek nem fáj a háta csak nekem. Dohányozni sajnos dohányzom de pròbálok odafigyelni hogy azért túlzásokba ne essek. Reggelente szoktam köhögni, néha rekettes is a hangom de inkább csak reggeli òrákba. Viszont a hátam fájdalma nagyon aggaszt, valahol ott a lapockámnál közép tájon érzem a fájdalmat. Szerintetek lehet ez tüdődaganat?
Ne a legrosszabbra gondolj rögtön, de orvoshoz el kell menni.
A háziorvos a tünetek alapján valószínűleg elküld pár kivizsgálasra, pl. mellkas röntgenre. Ha komolyabbnak itéli meg, akkor elküld olyan szakrendelesre, ahol tudnak beutalót adni mellkas ct-re. De ezekre sem biztos, hogy szükség lesz, lehet, hogy tényleg valami vírus vagy izomhúzódás, ami egy egyszerű, háiorvos által felírt gyógyszertől elmúlik.
Lehet , de valoszinuleg neked nem attol faj. Mar mas durvabb tunetek is tarsulnanak hozza nagy valoszinuseggel, ha daganat okozná.
Azert menj el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!