Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Voltam Maszek kardiológusnál.

Vérnyomás mérés, EKG, 24 órás Holter ekg, terheléses ekg, Szívultrahang, vérvétel.

Nem találtak semmit.

Néha rámjön szívdobogás érzés kicsi mellkasfájdalommal nyugalmi állapotban. Meg néha érzek ilyen fura dolgot a mellkasom körül mindig máshol de csak pár másodpercre utána terelem a gondolatom nem figyelek rá és elmúlik.

Van hogy hirtelen jön a semmiből kikell mennem a levegőre és elmúlik. Olyankor kicsit flemegy a vérnyomásom a pulzusom meg jobban.

Ha dolgozok vagy csinálok valamit akkor nem szoktam ilyet tapasztalni.

2022. dec. 5. 20:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Stressz, pánik betegség, a stresszt kéne levezetned valami hobbival vagy sporttal.
2022. dec. 5. 20:17
 2/10 A kérdező kommentje:

Futás esetleg?

De miért okoz ez fizikai tünetet ha stresszes vagyok vagy pánikbeteg?

2022. dec. 5. 20:22
 3/10 anonim ***** válasza:

A pánikbetegségre keress rá neten egy csomó tünete lehet, a stresszt egy szintig jól bírja a szervezet, de ha sok lesz azt muszáj levezetni, mert okozhat ilyeneket.

Több lett a stressz az életedben mostanában? Változott valami?

Ha nem akkor viszont okozhat ilyen pánik szerű tüneteket pajzsmirigy probléma is, azt még én kivizsgáltatnám a helyedben, ahhoz kell egy pajzsmirigy UH, vérképnél TSH, T3, T4, anti TPO ellenőrzése, ezt azért írom mert gyakran csak nagy labort csinálnak és abban csak a TSH-t nézik, amiből nem derül ki semmi.

2022. dec. 5. 20:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Pajzsmirigyemet nézték ultrahangal!
2022. dec. 5. 20:49
 5/10 A kérdező kommentje:
TSH-mat nézték az : 0.905 mU/1
2022. dec. 5. 21:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Kell T3, T4, anti TPO is, mert a TSH nem mond semmit magában!
2022. dec. 5. 21:07
 7/10 A kérdező kommentje:

Amugy igen volt egy eros stresszes idoszakom 3 honapig koltozessel stb… Kapcsolat is vege lett.

Ra 2-3 honapra jott ez ki.

Nemtudom van e osszefugges

2022. dec. 5. 21:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Nappal nem szokott elojonni csak este mikor lefekszek.
2022. dec. 5. 21:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Akkor a stressz lesz ez.

A futás jó lehet, ha amúgy szereted csinálni.

2022. dec. 5. 21:39
 10/10 A kérdező kommentje:

Meg gondolkozok pszichologuson is.

Igazabol mikor jon elotte izgulok meg erzem hogy valami nem jo. Elkezdek lassan lelegezni es akkor elmulik.

Olyan mintha ez valami tudat alatt jonne ram.

Sokszor erzem hogy tele vagyok feszultseggel.

Nem vagyok ideges se turelmetlen se haragos se semmi. De erzem ezt a sok feszultseget a mellkasomba

2022. dec. 5. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!