Mennyire megbízható a csuklós vérnyomásmérő? 3000 ft-os. és befolyásolja a mérés eredményét, hogy újratöltős elemet tettem bele?
tescoba vettem,3000 ft-os carrera med,dokinál mindig normális,vagy inkább alacsony a vérnyomásom,ez meg összevissza mér,és mindig magasat...pl:137/87,154/89,140/80
ezek a mai délelőtt mérései,és a pulzusom meg 60-70 között van mindig
köszi a válaszod,engem is megrémített elsőre...
szerintem az elem is ludas lehet a dologban...
Nem ad korrekt eredményt sajnos.
Használj hagyományos vagy karos/pumpásat, az jó és pontos eredményt ad.
Köszi a válaszokat!
azért elképesztő ,hogy a fogyasztóvédelem mégse törődik azzal,hogy így átvernek embereket...ráadásul egészség a tét...
akkor inkább ne áruljanak ilyen vacakokat,hanem csak a drága cuccot...
ha az ember ezt előre tudja,nem veszi meg...
Sajnos én sem tudlak sok jóval bíztatni. A legjobb lenne, ha higanyossal mérnéd, mert ez adja a legpontosabb eredményt, de ehhez kell némi eü-i ismeret, rutin és nem egyszerű hozzájutni. Nővérként dolgoztam több helyen, de soha sehol nem volt csuklós vérnyomásmérő a pontatlansága miatt. Viszont a karos is adhat rossz értéket, ha nem megfelelően van használva (pontosan meg kell nézni az ábrát a haszn. utasításon!), ha nem megfelelőek az elemek, ha nem jó a mérési magasság stb.stb.....
Vegyél egy márkásat, érdemesebb egy olyanba beruházni, mint egy olcsóbba, ami semmit nem ér. Ha az egészség a tét.
A felkaros mérők a legpontosabbak. A csuklós mérők csak helyes kéztartás mellett mérnek jól, egyébként akár 20-30hgmm is lehet az eltérés akkor ha pl. mérés közben felemeled, vagy lógatod és zsebre vágod a kezed.
Természetesen a minőség is számít, de tapasztalatom szerint csak az élettartamra és kényelemre, extrákra van hatással a mérésre nem. Tehát nyilván nem túl jó az ha valaki rendszeresen méri a vérnyomását és valami olcsóbb készüléket vásárol ami gyorsabban elhasználódik és egy idő után pontatlanná is válik ebből kifolyólag. Én mindig a közép kategóriából választok 10-20 ezer között. Jelenleg ormon felkarosom van mert tényleg nagyon kényelmes és könnyű a mandzsettája, nem kell folyton újramérni a hiba jelzések miatt. De vannak hasonló citizen és japán, német készülékek is amik nagyon jók. Vásárlás előtt ne sajnáld kibontani, megnézni mit veszel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!