10 körül feküdtem le aludni és már több mint egy órája csak fetrengek, ráadásul most borzasztó hányinger tört rám csak úgy, mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2022. nov. 22. 23:18
1/4 anonim válasza:
Mit ettél lefekvés előtt?
Bár igazából sok minden okozhat ilyet kezdve fronthatástól a fertőzésen át a gyomorrontásig.
2/4 anonim válasza:
1. mit ettél, ittál? nyiss ablakot pár percre, ellenőrizd a szén monoxid mérgezésre utaló jeleket.
2. lehet beleszaladtál valami vírusba.
3. keltsd fel anyád, párod, ha már te sem alszol, ők se aludjanak
3/4 A kérdező kommentje:
Húha...reggel ettem bundás kenyeret, aztán a nap folyamán kakaóscsigát, rántott sajtot és egy szendvicset, illetve kólát, cappyt és vizet ittam ma. Szóval elrontani nem hiszem hogy elrontottam a gyomrom. Viszont reggel korán kelek úgyhogy nem lenne rossz már aludni, megpróbálok egy kis friss levegőt beengedni.
2022. nov. 22. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!