Az lehet hogy attól van idegentest érzet a torkomban, mert megkarcolta az étel?
Kozvetlen vacsorazas utan jelentkezett, egy ilyen furcsa erzes a nyelocsovemben(?)erdekes mod egesz a hatam feloli iranybol is ereztem. Nem kozvetlen a torkomban erzem, de nyelesre fokozodik ez a furcsa idegentest erzes. Nem nyeltem felre es nem kesztet kohogesre sem. Csak mintha lenne ott valami. Nem eles fajdalom, inkabb mintha szorito erzesem lenne.
Sosem volt még ilyen, szoval a stresszet kizarnam. Foleg, hogy egybol etkezes utan kezdtem el erezni. Egyebkent szendvicset ettem hagymaval. Lehet, hogy a hagyma megsértette a nyelocsovemet? Vagy feltapadt ? Azota ittam csomot, ettem is banánt, hátha segit, de semmi.
Bár a gyomorégésről és a refluxról elsősorban a sav meg a marás jut eszébe az embernek, ahogy neked is, de nem csak az lehet a tünete.
Amit írsz, az idegentestérzés, gombócérzés is tipikus.
Az biztos, hogy nem akadt meg sehol az étel, ennyi idő alatt az már megoldódott volna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!