Mi lehet ez a fura érzés?
Sziasztok.
Volt még tavaly egy stresszes időszakom utána egyikeste rosszul lettem. Ez hosszú sztori csak nagyjából felvázolom. Rámjött 1 pánikroham este. Mellkas fájdalom heves szívverés stb.
Utána ez minden este jött sajnos. Egyszer szívszúrással bevittek a kórházba ott nem találtak semmit. Utána én elmentem maszek úton és kivizsgáltattam magam EKG, Ultrahang, 24 órás EKG, Terhelés. Nos utána picit nyugodtam hogy nem a szívemmel van baj hanem valami más.
Korházban tüdőmet röntgenezték.
Nos nappal néha olyan érzésem van mintha 1 mp-re megszédülnék és 1 mp-re rámjön egy hányinger de néha azthiszem hogy igazából ezt beképzelem vagy nemtudom...
A közérzetem jó meg eszek normálisan és dolgozok fizikai munkát rendesen...
Néha mikor ülök vagy fekszek akkor ilyen fájó vagy szúró vagy nem is tudom milyen érzés van a mellkasomnál... De ez se mindig van. Ha állok vagy futok vagy bármit csinálok akkor semmi ilyen nincs...
Sokszor érzem a mellkasomba dobogni a szívem főleg este mikor fekszek le. Nappal nem hallom. Van mikro jobban dobban egyet vagy lehet hülyeség.
Nos a pánikokat már szerencsére magamtól tudom kezelni. De ezek esténként mégis jönnek elő.
Volt egy 3 hónapos stresszes időszakom 1 éve kb ennyi.
Vérnyomásom jó mert szoktam mérni naponta.
mikor kijött a pánikroham legelőször utána minden este kb a mellkas fájdalom jött meg a szívdobogás stb.. volt mikor rosszabb volt de volt mikor nem annyira.
Mostmár ilyen nincs de mégis este hallom és érzem meg néha kicsit ráparázok olyan fura érzésem is van ott.
Citromfű teát és magneb6-ot kezdtem el szedni.
Ez a mellkasfájdalom ami tényleges vagy beképzelek ezt hogyan lehetne kiküszöbölni?
Vagy tüdőmmel lenne baj? (Nem köhögök)
26/F
Kicsit amúgy most is néha stresszes vagyok meló miatt de nem vészesen...
Kicsit izgulos befeszülős típus vagyok tehát nem az a full laza mindig.
Értem. Ezek ellen mit lehet tenni?
Még annyi hogy pl ha este megfordulok vagy kimegyek utána vissza az ágyba vagy valamit csinálok néha kicsit erősebben gyorsabban ver a szívem és azt se értem miért...De ez se mindig fordul elő.
De van mikor egyáltalán nem hallom a szívverésem ha fekszek a párnán... :(
Vagy lehet valami refluxom lenne?
Van mikor igazából nem is gondolok ezekre és ritkán mégis jön magától.
Hát nem nagyon... Ezek csak úgy jönnek főleg esténként gondolom lehet bennemmaradt hogy mindig este jött rám a pánikroham vagy nemtudom.
Tudsz ajánlani valamit ezekre? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!