Milyen érzés elájulni?
Figyelt kérdés
Ha kifejezetten negatív élményként élted meg, akkor mi volt benne igazán rossz? Maga a rosszullét, vagy inkább az utóhatásai (pl gyengeség, ilyesmi)?
23 l
2022. nov. 19. 16:08
1/6 anonim válasza:
Nekem csak ájulás közeli élményem volt, amikor is tulajdonképpen semmit sem ettem, borzasztóan szédültem és dekoncentrált, fáradt voltam, és ha nem ettem volna meg egy kis tábla csokit, elájultam volna.
2/6 anonim válasza:
Eddigi életem során (32) kb. 5x ájultam el. Meglehetősen kellemetlen előtte. Nekem úgy zajlottak, hogy eleve fáradt voltam, aztán közvetlenül előtte elkezdett zsizsegni a fülem, majd teljesen bedugulni, szédülés, elhomályosodik minden, majd feketeség. A magamhoz térés az teljesen olyan volt, mint bármikor felébredni, az nem kellemetlen, meg ájulás után felébredni sosem volt rossz érzés. Előtte pocsék csak.
4/6 anonim válasza:
Pontosan olyan ahogy a 2-es leírta. Elsötétül minden és elhagy minden erőd.
5/6 anonim válasza:
Érdekes, nekem valahogy egyáltalán nem rossz érzés. Anyukám szerint is nagyon rossz, sosem tudtam megérteni hogy miért. Nem sokszor ájultam el, talán összesen 3-szor, úgy van ahogy előttem leírták, fokozatosan elsötétül minden, nekem volt olyan hogy 5-6 percig teljesen sötét volt, de szerintem nincsen benne semmi rossz érzés. Migrénem viszont nagyon sokszor volt, na azzal nem lehet összehasonlítani, attól mindig nagyon sokat szenvedek.
6/6 anonim válasza:
A kontrollvesztés, meg az, hogy kiszolgáltatott voltam.
Én általában gyorsan helyrejöttem utána, szóval nem volt gyengeségérzés, vagy rosszullét, vagy ilyesmi, de az, hogy öntudatlanul fekszel a padlón, miközben mondjuk a munkatársaid, vagy a sulis társaid, vagy akár komplett idegenek kezeiben van a sorsod, az nem a legjobb érzés.
(Sokszor ájultam már el)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!