Mennyi az a hőmérséklet amit hosszabb távon már kellemetlenül melegnek éreztek?
Figyelt kérdés
Az irodát közel 27°C-ra fűtik itt a rezsiválság közepén. Én váltás rövidgatyában is már kellemetlenül érzem magam nap végére.2022. nov. 18. 10:47
A kérdező szavazást indított:
<=20
21-22
23-24
25-26
27-28
29-30
31-32
>=33
17 szavazat
1/7 anonim válasza:
Ja, nagyon hihető hogy majd harminc fokra fűtenek.. hacsak nem szart be a termosztát.
2/7 A kérdező kommentje:
(1)-es: Akkor most lebuktam? Pedig olyan jó tréfának indult... A `KÖZEL 27°C` az nem majd' harminc. És tényleg ennyi. A vicc, hogy a fűtés nem is megy nálunk, csak a légcsere ami ennyire felfűti az irodát. Aki ezt kevésnek érzi az még a fűtést is bekapcsolhatja, de a légcserét meg ugyebár nem lehet kikapcsolni.
2022. nov. 18. 11:00
4/7 anonim válasza:
Első olvasatra azt hittem,mivel Egészség kategóriában tetted fel a kérdést, hogy a testhőmérsékletre gondolsz.
Ha tényleg ilyen hőmérsékletben kell dolgoznod, az sok. Mondjuk kíváncsi vagyok, milyen irodában lehet rövidgatyában dolgozni (nem ellened szól, csak tényleg érdekel).
Ha órákon keresztül ülőmunkát végez valaki, és nem mozog közben, akkor előbb-utóbb fázni kezd, ez tény. Az is tény, hogy magas az iroda hőmérséklete. (Naiv vagyok, elhiszem.)
Nem tudom, hányan dolgoztok egy irodában, de óránként 10 percre szellőztessetek.
Ideális hőmérséklet 23-24 fok - szerintem. De csak azért, mert ülve órákon át mindig fagyosabb az ember.
5/7 A kérdező kommentje:
(4) Programozó vagyok (igen, bejárunk), ügyfél szökőévben ha jön hozzám. Miért ne lehetne rövidgatyában ülni? Olyan elképzelhetetlen, hogy irodában valaki nem öltönyben ül?
2022. nov. 18. 11:24
7/7 anonim válasza:
Aztán csodálkozunk, hogy drágák a szoftverek...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!