Hosszabb idejű gyaloglást követően fájdalom a bal térdnél, mitől lehet ez? (Részletesen lent.)
Gyakran szoktam kirándulni, de az utóbbi időben azt vettem észre, hogy egy idő után, általában egy órát meghaladó mozgásnál a bal térdhajlatomnál elkezd fájni, részben kisugárzova a vádlimhoz és a combom aljába is, valamint nehezebben tudom hajlítani a lábam, mert fáj. Ez általában utána 1-2 napig ilyen is marad, de csak a bal lábamnál, a jobbnak soha nincsen semmi baja. Duzzanat, kattogás stb. nincsen.
Sajnos egy kis feleslegem van (ezért is muszáj mozognom, de igyekszem nem túlterhelni a lábamat), de korábban nem volt ilyenre példa, nem olyan régen 3 évet húztam le hosszú állást és mozgást igénylő munkával is. 26 éves vagyok, így az ízületeimnek is bírnia kell még. Mi lehet ez? Izomláz, vagy valami gyulladás, esetleg más? Mindig csak a bal lábamnál van ez... Esetleg akinek volt ilyenje, segített valamilyen krém, vagy hasonló természetes hatású készítmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!