Hogy lehetne piros a torkom holnapra?
igazság szerint ki akarom holnap íratni magam dokival, és mielőtt leszólnátok h más örül ha nem beteg , csak azért teszem, mert nagyon sokat kéne tanulnom jövőhétre, és közbe gyakorlaton vagyok héten, és este 9re érek haza, és hulla vagyok, de muszály valahogy tanulnom!
kicsit meg vagyok fázva (bedugult orr) és köhögök, de tnap óta nem fáj a torkom, de hnap ha megyek a dokihoz legalább kicsit pirosnak kéne lennie.
gondoltam h szopogatok jégkockát, de nemtudom mennyirelenne jó.
légyszi válaszoljatok!
köszönöm.
jégkrém van itthon.
viszont múlthónapba eléggé fájt a torkom, és a barátom mondta h egyek egy kis jégkrémet, és jobb lesz. és másnapra nem volt semmibajom.
és ugye írtam h picik köhögök. nem akarom, h a jégkrém csak elmulassza ezt is.
Mondd, h lázad van, fáj a fejed, tiszta takony vagy, fosol, mint a gép. Én is voltam dokinál, mondtam, h pocsékul vagyok, megfázás, a torkom már nem volt piros, megkérdezte, hogy kiírjon-e, de minek, ha egyetemen nem fogadják el úgyse...? xD
Az orvosok is megértőek, meg amúgy is terjed ez a fránya dögvész, szóval nem hiszem, hogy erőltetné, hogy közösségbe menj.
Az, hogy megbetegíted magad még jobban, nem jó, mert akkor úgyse fogsz tudni tanulni... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!