Mi lehet ez szorongás vagy SM betegség?
Kb. két hónapja kezdődtek a panaszaim, azóta változatosan, de fennállnak, javulnak. Először a szám baloldalt zsibbadt illetve a fejem bizsergett, majd párszor előfordult, hogy a fél arcom befeszült és kissé érzéktelenné vált. Ezenkívül volt szédelgés, egyensúlyi zavar, fülcsengés. A háziorvos szorongásra gyanakodott, de elküldött neurológiára, teljes vérképre.
A neurológus megvizsgálta a reflexeimet, de semmi neurológiai eltérést nem talált. Azt mondta, ha nem múlik el, két hónap múlva sem, akkor menjek el egy koponya mr vizsgálatra, hogy kizárhassa a sclerosis multiplex gyanúját.
A panaszaim egyébként javultak, minden nap iszok citromfű teát. Egyébként munkahelyet is váltottam, szóval ez indokolná a szorongás okát.
Viszont még néha fennáll néha a kéz vagy lábzsibbadás, a fejem már nem, csak a homlokomnál szoktam fura érzést érezni.
Mostanában gyengének érzem magam időnként. A vérképem egyébként jó lett, kicsit vérszegény vagyok és a C reaktív protein szint kicsit emelkedett: 9,5
Jó lenne elmenni a mr-re, hogy kiderüljön mi lehet ez. Kicsit félek a vizsgálat miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!