Miért nem tudok főtt ételt enni?
Egyáltalán nem kívánom.Alig bírom megenni a főtt kaját,részletekben szoktam.Evés után meg mindig felpuffadok.Húst pl abszolút nem kívánom,inkább főzeléket,levest,párolt zöldséget eszem.
Lehet ez attól,hogy mostanában sok rossz dolog ért?Sokat idegeskedek,haláleset is történt a családban.
Volt már valakinek,hogy nem bírt enni?Mit lehet tenni?
Pár hónapja tart ez az állapot.
Ha nem esik jól, minek akarnál fött ételt enni?
Semmi szükség sincs rá (a húsra sem), egyél több komplett salátát vagy amire étvágyad van.
Nyugodtan élhetsz akármeddig fött ételek nélkül, emiatt nem kell pluszban idegeskedni.
Én is pont fordítva, ha nem eszek normálisat egész nap éhes vagyok.
De ez persze attól is függ hogy eddig mi volt? Előtte szeretted? Az is fontos hogy hogyan neveltek fel: akiknek mindig főztek azok kívánják a főtt ételt. Persze anélkül is le lehet élni egy életet csak hát tudományosan bizonyított hogy rövidebb életkort élnek meg a kekszen, salin, szendvicseken élők.
3-as: ha szerinted fött étel nélkül kekszen kell élni, akkor nagyon el vagy tévedve.
A szendvics meg nagyon nem mindegy, hogy milyen, a vajaskenyéren rengeteg szalámi persze, hogy nem OK, ha sok zöldségféle van rajta kevesebb zsíros cucccal, akkor általában egészségesebb, mint a legtöbb fött étel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!