Most akkor van lázam vagy nincs?
Figyelt kérdés
Van egy kis csipogós lázmerőnk, múlt héten vetik, és ma reggel óta rosszul érzem magam, és még akartam mérni a testhőmérsékletemet, de egyszerűen nem tudok kiigazodni rajta. Ezt figyeljétek:
Ha a homlokomhoz teszem: 36,5
Ha a jobb fülemhez: 36,4
A bal fülemnél viszont pirosan mutatja, hogy 37,9
2022. okt. 17. 15:47
1/4 anonim válasza:
Nem fáj ott ahol bejelez? Gyulladt terület esetén szokott melegebb lenni.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem
2022. okt. 17. 16:29
3/4 anonim válasza:
Ha előtte rajta aludtál, akkor is lehet melegebb a füled. A legbiztosabb a régi jó higanyos... az nem csinált ilyet, hogy a jobb hónaljban lázas vagyok, a balban meg nem.
4/4 anonim válasza:
3as, ha jól értem a kérdező az érintés menteset használja, mert az megbízhatatlan szerintem is.... a sima elemes, hónaljas általában jól működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!