Miért ilyen az arcom?
Figyelt kérdés
Ha itthon vagyok minden rendben, de amikor az iskolában vagyok, úgy érzem, hogy tiszta zsír a fejem és nagyon ki van száradva, meg a szemem is ki van száradva sokat kell pislognom, hosszúakat szoktam pislogni. Kellemetlen a közérzetem. Számít, hogy lehet vannak kisebb szorongásaim, emberek közt?2022. okt. 16. 14:45
1/3 A kérdező kommentje:
16/f
2022. okt. 16. 14:48
2/3 anonim válasza:
Most akkor szaraz, vagy zsiros a borod suliban? A masik: a szemed a neonfeny miatt lehet. Illetve nalunk olyan vilagitas volt... szornyu.
3/3 anonim válasza:
Csak rossz a fény, az iskolában mindenki csúnyább an néz ki, fáradt.
Törődj az arcoddal, használ tisztítót, hidratálót, reggel fényvédőt, szemcseppet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!