Beszedtem 3 köhögés csillapítót estére mert annyira krahácsolok hogy majd meg fulladok. Ez egyik tabletta nem ment le. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy az orromban van, mármint az orrüreg legvégében. Annyi vizet ittam már hogy már okádhatnékom van, ettem is, és nem lett jobb. Mit tudok tenni hogy kiszedjem onnan? Így nem akarok lefeküdni, álmomban letüdőzni vagy valami. Keresgéltem a neten de semmi infót nem találtam még hasonlórólsem.2022. okt. 15. 03:52
1/6 anonim válasza:
Szerintem esélytelen hogy az orrodba lenne. Azt azért igen csak éreznéd és akkor nem itt írkálnál.
2/6 anonim válasza:
Kezeltesd a pszichés problémáidat...
3/6 A kérdező kommentje:
Jól van, ti biztos jobban tudjátok, de én érzem ezt a sz@rt.
2022. okt. 15. 15:06
6/6 anonim válasza:
Imádom a gyakori kérdések retardáltjait. xD A válaszolókra értem. Nem lehet a kérdésre válaszolni vagy nem írni semmit? Mindig csak az üres kötekedést nyomjátok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!