Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért fájhat a bal vesém? Mit...

Miért fájhat a bal vesém? Mit tud adni a háziorvos?

Figyelt kérdés

Hetek óta fáj a bal vesém. Először a havi baj előjeleként fogadtam el,de még utána is fájt. Aztán arra gondoltam,hogy meghúztam. De az se tarthat sokáig. Anyukám mondta,hogy lehet,hgy felfázta. De nem járok sokat wc-re,és semmi jele annak,hogy felfáztam. Vagy mégis? Ha elmegyek háziorvoshoz tud valamit adni? Sokszor már nem bírom. Fekvő helzetben is fáj,és nem csak a vesém,hanem lefele is érzem a lábamban.

Vesekövem volt régebben,de akkor a hasam fájt,és nem a vesém.

2010. szept. 27. 15:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Adni nem fog semmit, ha egy kis esze van, hanem elküld szakrendelésre.
2010. szept. 27. 15:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Nyuogodtan lehet veseköved, vesehomokod megint. Nem mindig ugyanúgy fáj.

Mit adhat a háziorvos? egy beutalót hasi ultrahangra, laborvizsgálatra, vizeletvizsgálatra.

2010. szept. 27. 15:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Menj el dokihoz. Valamint igyál nagyon sokat, hogyha homok vagy kő ki tudjon jönni. Ugrálj és bukfencezz (nem vicc!), hogy ha lerakódás van, akkor az elmozduljon.
2010. szept. 27. 15:20
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem 2 éve volt vesecisztám,de nem amiatt küldtek hasi UH-ra,csak úgy kiderült..rá 1 évre voltak görcseim,elmentem elleőriztetni,és akkor már nem volt ott...azt mondták kifakadt...szóval lehet,hogy ott nincs valami rendben...szerintem nézesd meg....
2010. szept. 28. 11:27
 5/5 anonim ***** válasza:

irány az urológia!

Ott minden kérdésedre választ kapsz.

Ezer dolog okozhatja a fájdalmat, a vesemedence gyulladástól, a veseköven át .....

2010. szept. 28. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!