Valóban pszichés torzulás, hogy nem akarok fogyókúrázni?
Szinte ugyanez megtörtént velem, csak a háziorvossal. Egy bő éve nem voltam nála és híztam valamivel több mint 20 kilót, hasonló okokból mint te. Nálam a mozgással nem volt baj, mai napig csinálom, csak az edzés melletti étrendet abbahagytam és elkezdtem többet enni. Ezáltal elég nagy mértékben kezdett az addig szálkás formára és az izmokra felesleg rakódni.
95 kg-val és kocka hassal látott utoljára, majd 115 kg körül mentem hozzá ismét. Azonnal beutalt mindenhova, hormonproblémára gyanakodott, miközben mondtam neki, meg tudtam hogy egyedül az étkezés felel ezért. Minden negatív lett, és mondta hogy akkor menjek el pszichológushoz, mert az nem normális, hogy nem teszek ellene és ennyit eszem. Nem mentem el:D szeretek enni és meguntam a kalóriák meg mikro/makró tápanyagok számolgatását. A kockahasat nem érte meg a sanyargatás.
Kétlem, hogy testképzavarom lenne, vagy pszichés torzulásom. Tisztában vagyok azzal, hogy híztam x kilót, én nem látom magam szálkásnak, érzékelem hogy nagydarab vagyok. Gondolom kérdező te is realizáltad és tisztában vagy vele hogy miként, mennyire változott a súlyod és a tested és nem élsz abban a tagadásban, hogy vékony vagy. Szerintem az lenne pszichés torzulás inkább, mint hogy nem kezdesz el diétázni.
187 cm / 27 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!