Neurológiai vizsgálat hogy zajlik? Fejfájás, szédülés miatt megyek!
Holnapután én is ugyanezzel a panasszal megyek ideggyógyászatra.Nekem azt mondták,hogy kikérdeznek pár dolgot,pl:mivel töltöd a napjaidat,szoktál e sokat stresszelni és ilyenek.Esetleg megnézik a reflexeidet,térd-kalapács stb.Szal semmi komoly.
Én is most megyek legeslőnek.
én is ma voltam,kaptam fájdalom csillapítót,meg beutalót
MR-re,ajd ha lesz időpontom,és kész a vizsgálat,akkor kell visszamennem....hát már előre be vagyok tojva...nem igazán bírom a zárt helyeket....mondták,hogy 20 perc lesz,mozdulatlanul kell feküdni,hogy ne egyek előtte 3-4 órával...ilyesmi:)
Nekem már csináltak MR-t. Nem annyira gáz. Pedig én is utálom a bezártságot. Én jeleztem ezt a felvételeket készítő dokinak, ő meg azt mondta, hogy próbáljam meg becsukott szemmel. Ha meg nagyon rosszul érzem magam, és nem bírom, akkor jelezzek, és kiszednek.
A vizsgálat után viszont eléggé szédelegtem, úgyhogy jó volt, hogy volt kíséretem...
Nekem el kellett menni a leletért. És azóta is itt őrzöm a felvételeket a szekrényben... :-) Bármikor nézegethetem az agyamat rétegfelvételeken.
De gondolom, ez attól függ, hogy hol csinálják. Ha abban a kórházban, ahol a beutaló dokid van, akkor elképzelhető, hogy neki kézbesítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!