Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy bírjam ki szerdáig??

Hogy bírjam ki szerdáig??

Figyelt kérdés

Felfázásom van, de nagyon durva, rettenetesen fáj a pisilés, es hat allandoan kell, akkor is, ha alig jon valami...

Most voltam urologian, vizeletvizsgalat tortent, de szerdán kell visszamennem. Cataflamon kivul semmit sem kaptam, de megorulok a fajdalomtol, es a bal vesem is szet akar szakadni (ma volt ultrahang, 1-1 cisztat látott az orvos, ezzel a fájdalommal voltam mar surgossegin is az elmúlt hetekben 2x is...).

No-spat es cataflamot vettem most be, reggel a no-spat ibuprofennel + 2 urzinol, de nem jobb:(

Tudnátok valami tippet adni, hogy mivel enyhitsem ezt az egeszet? Szerdáig meg fogok zakkanni😭

Koszonom!

24/N

2022. okt. 3. 12:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Dm-ben szoktam venni 100% tozegafonya levet, 2-3 uveggel, borzaszto ize van es nagyon draga, de vizzel higitva elviselheto, abbol szoktam rengeteget inni, plusz d-mannoz por. Ez a sulyos tuneteket talan valamennyire csillapitja, de ugye ide valoszinuleg mar antibiotikum kell, de azert hatha segit picit!

Ha enyhe felfazasrol van szo, akkor ez nekem azonnal elmulasztja :)

2022. okt. 3. 12:22
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

igyál gyógyteát. Sokat. Medveszőlőlevél, cickafark, zsurlófű és kamillatea 1:1 arányú keveréke.

De amúgy muszáj várnod szerdáig? Én biztos keresnék lehetőséget, hogy beszéljek egy orvossal, és írjon fel valami normális gyógyszert erre, minél hamarabb, annál jobb.

2022. okt. 3. 12:24
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

Mama receptje felfázásra, meleg sós lábfürdő.

Állítólag szódabikarbónás ülőfürdő is jó, de az nemtom mennyire jó kádba ülni ilyenkor.

2022. okt. 3. 12:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire faj, menj ugyeletes orvoshiz, irnak fel antibiotikumot. Nem szoktak szenvedni hagyni senkit. Ez egyértelműen kezelest igenyel. Nekem azonnal irtak fel mindig
2022. okt. 3. 12:29
 5/13 anonim ***** válasza:
A Nospa semmire nem jó, azzal feleslegesen terheled a vesédet. Walurinal Maxot próbálnám meg a helyedben, többféle kiszerelésben is kapható és elég jó cucc, de ennyire talán nem hat gyorsan. A helyedben elmennék egy magánrendelésre még ma. Jobbulást!
2022. okt. 3. 12:30
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Irass ki a háziorvossal Monural granulátumot.
2022. okt. 3. 12:38
 7/13 anonim ***** válasza:
Háziorvos, urológus, telefon, írnak fel antibiotikumot. Mikor hasonlóan voltam, a patikus Rowatinexet ajánlott, miután letettem a nagyesküt, hogy még aznap megyek orvoshoz, amit egyébként meg is tettem.
2022. okt. 3. 13:02
 8/13 A kérdező kommentje:

Monuralt mult héten ittam, kicsit enyhült, de most sokkal rosszabb...

Egyebkent a vizeletemben minden negatív, most néztem meg. Akkor mégis mitol vagyok ennyire felfazva??? Most mar kezdek megijedni komolyan...

A háziorvosom eleg valtozo, hogy milyen kedveben van, de fel fogom hívni, amint elindul a rendelés

Koszonom szepen:)

2022. okt. 3. 13:12
 9/13 A kérdező kommentje:
Egyebkent ma meg is jött, ami érdekes, mert ugyan mult hónapban nem, de augusztusi mensim során szinten felfazasos tüneteim voltak (nem ennyire brutalis, es urzinol helyretett)... lehet, hogy itt kéne keresni az osszefuggest? De hat a menstruációtol hogy lehetséges, hogy faj a pisiles ennyire?
2022. okt. 3. 13:15
 10/13 anonim ***** válasza:
A menstruációtól nem fáj a pisilés, viszont vannak mindenféle nemi úton terjedő nyavalyák, amik a húgyutakban vígan szaporodnak. Nőgyógyászhoz is kérhetsz időpontot.
2022. okt. 3. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!