Mi lehet ez? Ha nyom egy ideget a nyakamnál mondjuk egy csigolya, akkor attól lehet imbolygó szédülés?
Nem feltétlenül kapcsolódik a szüléshez...Igen, okozhat egy rosszul elhelyezkedett, ideget nyomó csigolya enyhe szédülést. Azt javaslom, először próbálj mechanikai segítséget kérni. Értek ezalatt csontkovácsot, gyógymasszőrt, táltost...tudom, az utóbbi piszok drága, de NAGYON hatásos!!!
Ha ez sem segít, célszerű egy immunológiai vérvizsgálatot csináltatni, vagy egy MRI-t. Sajnos tudom, mit beszélek...
Még meszesedéstől is lehet. Vagy mozgáshiányos életvitel. Tudom, hogy egy 4 hónapos baba mellett úgy érzed, hogy eleget mozogsz, de az mégis más. Sokat tartod kézben, és gondolom sokat figyeled, "gyönyörködsz" benne. Szopiztatod? Mert lehet, hogy aközben is rossz test tartást vettél fel. Én is ajánlom a massziroztatást, csontkovácsolást.
(2 éves nagyfiú anyukája, aki derék fájással szenved. Viszont a csontkovács sokat segitett, és még az is kiderült, hogy az egyik lábam rövidebb a másiknál.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!