1/6 anonim válasza:
Hétköznap 6-8 órát jobb esetben, hétvégén kevesebbet, ha bulizni megyek főleg. :)
Te?
2/6 anonim válasza:
Maximum 7 órát. 10-kor alszok el nagyjából, mert munka után még végzem a teendőim, 5-kor pedig már kelek. Elég ez? Nem. Hétvégén épp emiatt napi 12 órákat alszok.
3/6 A kérdező kommentje:
Én 7-9 órát, hétvégén van, hogy délután is 1-2 órát. Ez akkor még normálisnak számít gondolom? Soknak érzem, bár a 2-es választ olvasva normálisnak tűnik :D
2022. szept. 25. 17:40
4/6 anonim válasza:
5-7 órát attól függ tanulni kell e vizsgára vagy sem
5/6 anonim válasza:
3
A normális elég széles skálán mozog. Mint láthatod, vannak olyanok, mint például én, aki napi 10 órákat is tudna aludni, pedig nem vagyok beteg. Aztán van olyan, aki napi 6 órát alszik, még hétvegente is, vagy annyit sem, mert bulizni jár, mégis bírja az iramot.
Pedig én is "csak" 26 éves vagyok, de ha már 11-ig maradok a baráti szalonnasütögetésen szombaton, kb. sírva kúszok be az ágyamba, olyan fáradt vagyok.
Nem mindenkinek ugyanolyanok az igényei, sem a testi adottságai.
6/6 anonim válasza:
En 23 vagyok meg egy hétig, 9kor jobb esetben alszok, rosszabb esetben 10kor es hetkoznap a munka miatt 4.45kor kelek. Hétvégén siman alszok 10 orat es szombat delutan ha nincs program 1-2 orara elszundikalok. Ha van, akkor vasarnapra tolodik a delutani szundi. Ha programom van akkor szombatrol vasarnapra alszok 12 órát. Evente kb 2szer jarok el buliba, nekem a munkam is eleg porgos jelen pillanatban, ugyhogy bulikra mar nincs energiam :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!