Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A barátommal mostanra tervezzü...

A barátommal mostanra tervezzük az első együtt alvást,de félek csikorgatni fogok alvás közbe. Előző barátom azt mondta,szörnyű éjszakája volt. Nem akarom ez is igy érezzen és ez álljon kettőnk közé. Van valami tipp?

Figyelt kérdés

2022. szept. 17. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
fogcsikorgatásra gondolsz?
2022. szept. 17. 10:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen
2022. szept. 17. 10:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Szólj neki előre. Esetleg vegyél fogvédőt, amilyet a küzdősportokban használnak.

[link]

2022. szept. 17. 10:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Én fogvédőt fogorvossal csináltattam ez ellen. 5 éve kb. 3000 Ft volt. Mivel a fogsorrol veszi a mintát pontosan passzol a felső fogakra. Annyi bajom volt vele, hogy reggelre kicsit undorító lett a nyáltól. El kell mosni felkelés után, és este újból használható.
2022. szept. 17. 10:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,mondtam neki azt mondta nem zavarja,bár még nem hallotta. Egyszer a volt barátom felvette kamerával. Elég bunkó volt tőle, de én se akartam elhinni,hogy ez én vagyok.mint valami köszörű.
2022. szept. 17. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!