Minden bajom van, szerintetek beteg vagyok?
Szia!
Figyelj pihenned kell, minél gyorsabban minél többet, ez így nem fog tovább menni, napról napra rosszabbul leszel..
Nálam is így volt aztán 1 hétig kb k*vasokat aludtam, és utána már semmi bajom nem volt:)
16/L
6-7 óra alvás bőven elégnek kell hogy legyen!
Az a bajod, hogy nem vagy frisslevegőn, és nem mozogsz!
Ajánlom a reggeli 1 vagy legalább háromnegyed óra sportot szabadlevegőn!
plusz igyál több tiszta vizet!
Meg egyél enyhén cukrozva céklát.
Ha nem javul egy hét után sem akkor nézesd meg hogy nem vagy e vashiányos, azaz vérszegény.
hát köszi a jó tanácsot, de sajnos nem tehetem meg, mert feltétlen szükséges a pénz , suliba pedig hülyeség lenne nem járni, esetleg a suli melletti sport tevékenységeken tudnák visszavenni ami max 2 órát jelent , de az meg az életem , mindig lótok futok ide ode , a barátaimse bíznak már bennem emrt sosem vagyok velük , állandóan a jövőmön dolgozok . na gondolom most fog jönni a nagy kérdés hogy mért dolgozok amikor nagyon fiatal vagyok . mert 3 hónap múlva kilakoltat minket az állam , és nem vagyok hajlandó elmenni gyermekotthonba ! albérletbe akarok menni feltétlen ,és csak 18 éves koromig kell kihúznom onnantól ösztöntdíjas vagyok ( hiányszakmás ) , és már megyegetni fog. szóval ezen biztos nem fogok tudni változtatni ... de azért köszi a tippet :) de amúgy akkor szerinted nem betegség miatt ?
egyébként 16-17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!