Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek, hogy ne ráncosodja...

Mit tegyek, hogy ne ráncosodjak ennyire?

Figyelt kérdés

Most lettem 30 (férfi vagyok), kb. egy éve kezdődött. Valahogy mintha az egész arcbőröm megereszkedett volna, "tokám" is lett. A homlokomon meg ha felvonom a szemöldökeimet vagy erősen a fejembe húzok egy kalapot, ottmaradnak utána hosszú ideig a ráncok. Annyira nem feltűnő, de közelről, és főleg kamerában vagy tükörben látom, hogy az egyik szemem felett a szemöldököm és az orrom találkozásánál "kiugrik" a bőr.

Amúgy is úgy érzem, mintha állandóan be lenne feszülve az arcom. Elalvás előtt is, mikor lefekszem, érzem, mintha húzódna a bőr...

2022. aug. 30. 15:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Használj valami ránctalanítót, biztos van férfiaknak is. Meg igyál sok vizet. De egy ponton túl nagyon nem lehet mit tenni, azért ebben a genetikának is van szerepe.
2022. aug. 30. 15:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp használj hidratálóarckrémet, , szemkörnyékápolót, nem szégyen az, enélkül egy idő után fokozatosan öregedik a bőröd. Manapság már kifejezetten ránctalanító hatóanyagokkal is vannak férfiaknak szánt krémek, de egy jó minőségű hidratáló is megteszi. S fontos a rendszeresség, napi kétszer, reggel, este. Szerintem 1 hónapon belül látni fogod a pozitív változást.
2022. aug. 30. 16:11
 3/6 anonim ***** válasza:
A kamerán meg a tükrön kívül hol lehet "nem főleg" látni?
2022. aug. 30. 20:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Használhatsz krémet, de az a már meglevő ráncokon vajmi keveset segít. A botox viszont igen. Járj utána, keress egy jó orvost és évente 1x csináltass egy kezelést (nyugi nem fogsz tőle hülyén kinézni).
2022. aug. 30. 23:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Biztos nem fogok botoxolni :D Meg vagyok győződve egyébként, hogy lelki eredetű a dolog. Csak azt nem tudom, hogy oldjam meg.
2022. aug. 31. 17:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor maradsz ilyen 😁

Jó egészséget!

2022. szept. 3. 13:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!