Ebben a testhelyzetben mennyi ideig tudsz lenni? Hány másodperc/ perc a rekordod?
Tüntesd fel a válaszodban a; korod, nemet és ha tudod akkor a testmagasságod és a testsúlyodat is, és ha ezeken felül még erre is tudsz válaszolni, hogy mennyire vagy edzett az még kiemelkedőbb válasznak veszem:
semennyire, közepesen, gyakorlott, edzett.
semennyire: 3- 4 havonta sportolsz pld: kerékpár, futás, úszás, ... vagy bármi mást
közepesen: heti 1 - 2 alkalommal sportolsz
gyakorlott: minden harmad olykor másnap is sportolsz
edzett: heti egy nap kivételével minden nap sportolsz.
--------------------------------
Kép az állás pozíciójáról:
--------------------------------
Pld.: férfi, 23éves, 67kg, 178cm, edzett
Ha feltöltesz egy 6 perces videót ebben a pózban akkor elküldök neked. 100.000Ft -ot azonnal.
Még a legedzettebb emberek sem tudnak 2 -3 percnél tovább ebben a pozícióban lenni, mert összeesnek.
Majd pont te fogod bírni 6 óráig, szerintem ha fele ilyen hülye lennél mint most még akkor sem jönne össze a 3 perc.
4# Bocs de ebben az esetben te vagy a tájékozatlan (hülye) úgyhogy mielőtt arcoskodsz, olvass utána!
Érdekes téma, megéri!
2,5 perc
33 n, 168/53 közepesen edzett (minden nap túrázok 4-5 km-t ebéd után, meg heti 1-2x futok, amikor kedvem tartja)
Ú de nagyon szuper vagy! Gratulálok az idődhöz.
Tartsd meg ezt a kitűnő szokásodat, hogy gyakran mozogsz és ha teheted mozgass meg másokat is mert igazán sokan rászorulnának csak azt sem tudják, hogy hol/ mikor/ kivel/ mivel kezdjék el.
Hogy sokáig fiatalos, szép, szexi és ERŐS legyél hagyj fel az alkohollal, cigarettával, gyógyszerekkel és helyette egyél sok zöldséget és gyümölcsöt és mellőzd a feldolgozott ételeket. Aludj jól(csendben és sötétben) és szexelj jókat azzal aki szeret és szeretsz és kívánsz és kíván.
Azért tartom nagyra a válaszod mert több itt a hülye mint az égen a csillag és pont egy 33 éves nőtől nem vártam volna választ de megtörtént, ezért hálás vagyok neked.
nekem első nekifutásra 2 perc 10 másodpercig ment utána olyan jó volt elfeküdni az ágyon és kinyújtani a lábam, hogy nem tudom megfogalmazni de hatalmas megkönnyebbülés volt.
33f, 178/69 és edzett minden nap kerékpározom 30-40km-t és néha én is túrázok az erdőben vagy a Duna partján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!