Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mikrolabuminúria mitől lehet?...

Mikrolabuminúria mitől lehet? Fehérje vizelés és mikroalbuminúria együttesen milyen betegség jele lehet?

Figyelt kérdés
2010. szept. 23. 23:37
 1/5 anonim ***** válasza:
veseprobléma, de csak tipp..
2010. szept. 23. 23:43
 2/5 anonim ***** válasza:
vesekárosods korai jele, például cukorbetegeknél, magas vérnyomásban szenvedőknél.
2010. szept. 23. 23:45
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

4 hónapja szültem..toxémiám volt. A mikroalbumin 30 alatt jó(ha jól tudom..) nekem volt 670!! Azóta a legfrissebb eredmény 360!Magas vérnyomásom,cukorbetegségem nincs.A fehérje is sok volt a max 150-hez képest 1800! Nem tudom mire számítsak a nefrológián?!

2010. szept. 23. 23:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Nefrológia! Az igazán egy nagyon jó speciális hely, ahol kifejezetten a veseproblémákkal foglalkoznak. Szurkolok neked,minél előbb kiderüljön mi az igazi probléma.Vagy lehet az is hogy a terhességi toxikózis maradványa, ami a vesét még méreganyaggal terheli. Nem vagyok orvos, csak nagyon tájékozott!
2010. szept. 24. 00:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :-) remélem semmi komoly! Milyen vizsgálatokra számíthatok,és mennyire magasak az eredményeim? Bocsi ha sokat kérdezek:-)!
2010. szept. 24. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!