Hogyan kezeljem a “kimaradás” miatti frusztrációmat, szomorú hangulatomat?
Idén egyszerűen nem fér bele nekem a büdzsébe a sziget és folyamatosan arra gondolok, hogy így mennyi emberrel nem ismerkedhetek meg, mennyi élményből kimaradok.
Tudom, hogy másoknak sokkal nagyobb problémái vannak, de nekem ez azért jelentős, mert 16 éves korom óta megszoktam, hogy nyaranta fesztiválozok. Irigykedem azokra a fiatalokra, akiknek a szülei állják a több százezres fesztiválbüdzsét én pedig most kihagyom, hogy ne kerüljek teljesen nullába.
25f
Mondjuk ideje lenne felnőnöd fejben is és elfogadni azt a tényt, hogy az életben nem mindig működnek úgy a dolgok, ahogy te elképzelted.
Semmi probléma nincsen a bulizással, de ha valaki 25 évesen itt tart fejben, az viszont probléma.
Ha ez "vigasztal", én ugyan így érzek. Bár én még soha nem voltam Szigeten. Sőt életem 2 fesztiváljára is úgy jutottam el hogy dolgoztam azokon. Sajnos nem engedhetem meg most magamnak. Jövőre megpróbálok rá félre tenni.
25/f
Én totál nem értem, miért akar valaki kimenni ezekre a fesztiválokra. Én munka miatt voltam már többször mindegyiken, most is ott lehetnék, ha akarnám.
Én egyáltalán nem találok bennük semmi olyat, ami miatt pénzt akarnék adni érte. Sőt még azt is kétszer meggondolom, hogy pénzért mennyire akarok ott lenni.
Ezzel nem lebeszélni, vagy bántani akarlak titeket, akik vágytok rá, csak nem értem, mi a jó benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!