Vékony női alakar változhat?
Mi koze a hosszu eletnek az alkar tomzsisegehez? Semmi. Es ezt te is tudod.
Egyebkent pedig igen valtozhat, ott is vannak izmok amikre lehet edzeni de nem ettol fugg hogy mennyi ideig elsz.
A hosszú élethez ennek semmi köze, de azért ezen a kijelentésen jót derültem :)
Amúgy persze, hogy lehet erősíteni alkarra. Elég ha beütöd google-be. Angolul több találat lesz, "forearm workout" címszó alatt, ha esetleg nem beszélnél angolul, találsz rengeteg képes, ami magyarázat nélkül is egyértelmű lesz. Nem nehéz gyakorlatok, de ha nem szokták edzeni, meg fogsz lepődni, mennyit kivesznek belőled. Csak fokozatosan edzd.
Most lemértem a sajátomat és ledöbbentem. Bocs de szerintem a gond a fejedben van pláne hogy ez a legalább második kérdésed erről.
Nekem 14,5 cm a csulkóm és 24 cm az alkarom a tiédél keskenyebb mindkettő és sose láttam vékonynak az alkaromat. Ehhez a felkarom nagyobb sokkal. Vannak nálam sookal erősebb nők akik vékonyabbak mint én (nem vagyok vékony, és te se vagy szerintem 60 kilóval a 16 cm-hez).
A hangsúly szerintem a felkaron van, az jobban feltűnik. Azon lehet javítani. Ha neked az vékony akkor kis súlyzókkal edzés bizzos segít. Az alkarom nem látványos a változás csak ha túlzásba viszed a sulyzózást, nyilván akkor az alkar is jó izmos lesz. De egy átlagos otthoni edzéstől nem lesz változás. A csulkóm viszont az se segít.
Csak ha felszednél 20 kilót akkor sikerülne, mert akkor jó húsos lesz max. De az nem jó mert te magasságodnál 65 kiló már túlsúlyosnak számít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!