Mit mondjak az orvosnak, hogy ismét kiírjon?
Nagyon stresszes időszakon vagyok túl, beteg is voltam 3 hete, akkor voltam nála utoljára. Viszont félek megint elmenni hozzá,de egyszerűen képtelen vagyok bemenni munkába. Teljesen kiégtem. Depressziós vagyok. Kéne 1 hét pihenés,hogy össze szedjem magam és kitaláljam mi legyen.
Nem akarom,hogy az legyen,hogy túl sokat járok hozzá, és már gyanús és nem ír ki.
Ha depressziós vagy, akkor nem kamu-betegséget kell kérni, hanem szembe kell nézni a depresszió valós okával.
Ez az "összeszedem magam" egy nagy kamuszöveg... Oké, összeszeded... és? Mi lesz jobb? Jobban fogod tudni kezelni a stresszt? NEM!
Újra előjön a depi és akkor megint kamubetegséget fogsz kérni?
Komolyan... Ez így egy végeláthatatlan hazudozásba fog torkollani. Hazudsz benne mindenkinek, leginkább magadnak... Ha tényleg komoly a gond, akkor igenis kezdj bele a depresszió valós kezelésébe, ha meg nem az, akkor meg szorítsd össze a fogaid, ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!