Miért érzem ezt (szívbeteg vagyok)? :S
Figyelt kérdés
Szívbeteg vagyok,billentyű problémám van,és néha úgy érzem,mintha egy nagyobb adag vér áramolna át a szívemnél.Nem sűrűn van ilyen,de pár órája pár prcenként érzem.=/ Ez mitől van?Ugye nincs baj?Nyugtassatok meg!=(2010. szept. 21. 22:58
1/3 anonim válasza:
Nem tudom a korod, de mindenféleképpen szólj otthon, ha a családoddal élsz, hogy ezt érzed, nehogy baj történjen...nem ismerek szívbeteget, de jobb a készenléti állapot. Nem tudom milyen lehet ezzel élni, de feltétlen nézesd meg magad, főleg, hogy tudod beteg vagy. Sajnálom:(
2/3 A kérdező kommentje:
19 vagyok,most épp messze otthonról.=/ Remélem reggelre "kialszom",mert orvoshoz nem nagyon tudok elmenni...:((
2010. szept. 21. 23:26
3/3 anonim válasza:
Minél előbb menned kellene kardiológushoz. Ez lehet idegi ingeri zavar is. És ha billentyű problémád van akkor meg a helyedben nem sokat várnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!