Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Érzem hagy ki a szívem mit...

Érzem hagy ki a szívem mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azt hittem pszichés de ki tapíntottam és éreztem
2022. júl. 20. 20:59
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

10: azt próbáld tudatosítani magadban, hogy pszichoszomatikus tünet. Már attól felmegy a pulzusod, hogy rettegsz attól, hogy megállhat a szíved...

Ha nincs szervi bajod, kb. 0.01% esélye sincs, hogy ez megtörténjen....

Nem tudsz megbizonyosodni, mert pszichésen generálod magadnak a problémát. Ha 37 negatív vizsgálatod lenne, akkor is rettegnél tőle.

Menj el egy pszichológushoz, hogy kiderítse, miért szorongsz ennyire.

2022. júl. 21. 12:03
 12/34 anonim ***** válasza:

Lásd mit tesz a lélek az emberrel:

Anyósomat megműtötték. Simán felépülhetett volna belőle, de mivel totálisan negatív hozzáállása volt mindenhez egyébként is az életben, ezért a gyógyulása elég nehezen indult el más műtöttekhez képest.

Aztán kitalálta, hogy Ő halálos beteg, csak nem mondják meg neki. Ezt mantrázta magának egész nap és nem lehetett az ellenkezőjéről meggyőzni. Időnként újra és újra bevitte a mentő rosszullétek miatt. Semmit nem találtak nála, ami okot adott volna rá.

Az orvost kérdeztük. Azt mondta, hogy ilyen műtétbe még senki nem halt bele, viszont kizárva sincs, ha a beteg láthatóan nem akar meggyógyulni. Észrevették ők is, hogy totálisan negatív ember, hatni nem lehet rá.

4 idegtépő hónap után valóban elhunyt egy olyan műtét után, amibe nem kellett volna belehalnia.

2022. júl. 22. 05:55
 13/34 A kérdező kommentje:
Akkor ez valójában ami nekem van mind lelki?
2022. júl. 22. 12:50
 14/34 anonim ***** válasza:

Ezt így felelősségteljesen kijelenteni nem lehet. Viszont akkor, amikor semmi szervi eredetűt nem találnak, nyilván nem lehet másra gondolni, mint arra, hogy lelki eredetű.

A tudatalattid dolgozik. Neked kell megtalálnod a megoldást, mert mi nem ismerünk Téged, a múltadat sem, a lelki sebeidet sem.

2022. júl. 23. 05:22
 15/34 anonim ***** válasza:

Nagy valószínűséggel ártalmatlan pitvari eredetű extrasystoléid vannak, ami különösen gyakori fiatal, magas, vékony testalkatú férfiaknál.

Te ilyen vagy?

Ha ennyire aggaszt, elmehetsz egy kardiológushoz aki esetleg egy 24 órás Holter EKG vzsgálatot kér (egy hordozható EKG készüléket kell viselned egy napig, éjjel is).

De szerintem inkább próbálj meg megnyugodni.

2022. júl. 28. 10:07
 16/34 A kérdező kommentje:
Nem ilyen a test alkatom
2022. júl. 28. 17:12
 17/34 anonim ***** válasza:
Nem légzési arritmia ?
2022. júl. 28. 20:30
 18/34 A kérdező kommentje:
Az is van
2022. júl. 28. 22:07
 19/34 anonim ***** válasza:
De akkor ez nem extrasystole jellegü érzés hanem ijen összeesés kihagyott szív szerü - szédüléssel ?
2022. júl. 28. 22:12
 20/34 anonim ***** válasza:
Bocs *ilyen
2022. júl. 28. 22:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!