Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Bel, hashartyaletapadast...

Bel, hashartyaletapadast hogyan elozhetek meg?

Figyelt kérdés
Mutetnel derult ki, hogy volt ilyenem. Fogalmam mincs hogyan alakult ki mert nem volt elozo mutetem, gyulladasom, fertozesem. Most aggodom hogy ujra kialakulhat? Mit csinaljak, hogy megelozzem. Probalok mozogni, de meg gyenge vagyok es a mutet helye is erzekeny . Nagy kedvem nincs a setalashoz. Adnatok tanacsot, otleteket!

2022. júl. 18. 22:23
 1/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Valami gyulladásnak, sérülésnek kellett lennie, különben nem alakul ki, irritáció is okozhat ilyet. Teendő az, amit az orvos mond, a kiváltó okot kell megszüntetni. Nem tudom a műtéted mi miatt volt, de ha valami bélprobléma miatt, akkor amiatt is lehetett vagy ez volt annak a következménye.
2022. júl. 19. 05:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Nogyogyaszati mutetnel derult ki. Az orvosok is meglepodtek, elhuzodott a mutet is emiatt. Soha semmi gondom nem volt. Ulomumkat vegzek, de akkor az emberek 50%-nak lehet ilyen problemaja. Orvos nem mondott semmit. Kezdhetek mozogni..

De faj a legegyszerubb gyakorlatoknal is. Elegge padlon vagyok. Hogyan lehet megelozni? Esetleg joga? A legzogyakorlatok? Ha valami eszedbe jut, kerlek ird le.

2022. júl. 19. 08:35
 3/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem tudom mikor volt a műtét, de szerintem normális, majd jobb lesz idővel és akkor már tudsz majd sétálni, tornázni, stb. Jóga az jó lehet, megnyugtat.
2022. júl. 19. 09:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen. 1 honapja volt.
2022. júl. 19. 09:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!