Hosszú ideig tartó fejfájás lehet a lumbálástol?
Figyelt kérdés
Kettős látás miatt lumbáltak.Kaptam szteroid infulziót.Itthon 10 napig kellett szedni.Ennek már 3 hete és a fejemben minden nap fejfájás van ami olyan nyomás érzés inkább . Szédülök is ahogy megyek.A kettős látás se jött még rendbe . Előre nézve még mindig nem tökéletes.2022. júl. 15. 16:53
1/6 anonim válasza:
Állítólag ha betartottad, hogy lumbálás után hason fekve nem tudom meddig mozdulatlanul kell maradni, akkor nem lehet gond. Még pisilni sem lehet kimenni. Ezt mondták neked előtte?
2/6 A kérdező kommentje:
Két és fél órát feküdtem a hátamon, utána elvittek egy másik vizsgálatra.A lumbálás helye is még sokszor fáj.
2022. júl. 15. 19:12
3/6 anonim válasza:
A lényeg a 24 órás vízszintes állapot, nem muszáj hason. Talán mástól fáj a fejed.
4/6 anonim válasza:
24 órát biztos feküdni kell. Szerintem attól fáj a fejed, hogy ezt nem így csináltad, nyilván nem tudtad.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem tudtam volna feküdni mert vizsgálatra vittek .
2022. júl. 16. 14:10
6/6 anonim válasza:
Régi kérdés, de leírom, hogy más vélemény is megjelenjen itt. Szerintem elég kiszámíthatlan, hogy kinek fog fájni a feje lumbálás után és kinek nem. Ha külföldi oldalakon utánanéz valaki, láthatja, hogy ott szó sincs 24 órás fektetésről. A lényeg, hogy pihenni kell, sokat inni, koffeineset is nyugodtan.
Azt is el tudom képzelni, hogy ebben az esetben maga a kettőslátás okozta a fejfájást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!