Ezzel menjek ma orvoshoz?Kicsit megijedtem?
Figyelt kérdés
Épp hormonlaborra és cukorterhelésem lesz a héten mert pajzsmirigy problémára gondolunk.De 3 napja fáj a fejem,émelygek,így mérem a vérnyomásom.Mindig is alacsony volt de mostanában mintha jobban verne a szívem.Ezek az értékeim.
114/79 pulzus 84
122/84 pulzus 78
104/47 p.88
129/74 p.96(itt már rástresszeltem szerintem)
117/54 p.85
Idegesít hogy mi a bajom így most többet olvasgatok,riogatom magam ezáltal.Pajzsmirigy okozhatja ezeket az értékeket?Vagy valami más?
2022. júl. 12. 07:14
1/7 anonim válasza:
És mégis mi a baj ezekkel az értékekkel? A 47-es meg 54-es diastoles érték biztos nem valós, a többi meg normális.
2/7 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy nem valós?
2022. júl. 12. 08:09
3/7 anonim válasza:
Teljesen jók. Semmi baja a vérnyomásodnak. Ha alacsony lenne az 90 alatt lenne, ha magas az meg 140 (enyhén) -150 felett..
4/7 anonim válasza:
"Idegesít hogy mi a bajom így most többet olvasgatok,riogatom magam"
Pont ez a baj, hogy olvasgatsz mindenfélét, és belelovallod magadat egy hipochondriába.
Semmi bajod, majd az orvos kivizsgálja, ha bármi egyébre gyanú van.
Az otthoni vérnyomásmérő különben sem hiteles...
5/7 A kérdező kommentje:
Igen most jöttem rá.Orvos ràmért 141/86/80.De nézegessem,igyak sok vizet.
2022. júl. 12. 12:25
6/7 A kérdező kommentje:
Erős front van
2022. júl. 12. 14:37
7/7 anonim válasza:
Ezek teljesen normális ertékek. A 141 kicsit magas de lehet csak az orvos miatt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!