Mikor alszik nyugodtabban valaki , ha álmodik vagy ha nem ?
Figyelt kérdés
Illetve ha emlékszik arra mit álmodott , vagy csak arra hogy volt valami álom ? Én kezdem úgy érezni akkor alszom a legnyugodtabban ha nem álmodom illetve nem emlékszem hogy lett volna álom.2022. júl. 11. 17:14
1/3 anonim válasza:
Az ember mindig álmodik, egy átlagos éjszaka 5x. Én jobban szeretem, ha nem emlékszem rá.
2/3 anonim válasza:
Ha valaki mindig/gyakran emlékszik arra hogy mit álmodott mielőtt felébredt az azt jelenti hogy gyakran megébred.
Tehát akik szinte sose emlékeznek rá mit álmodtak azok az emberek végig nyugodtan alusszák az éjszakát
Ők is álmodnak elméletileg de nem emlékeznek rá ébredés után, mert nem a REM fázis közben "riadnak" fel hanem végig megy náluk a teljes alvási fázis ébredés nélkül
3/3 anonim válasza:
Dióhéjban az alvásnak három szintje van. Van az éber alvás, amikor csak alszunk, de nem olyan mélyen. Van a mély alvás, ez a legpihentetőbb, és van még a REM alvás, akkor álmodunk. Tehát a mély alvás mennyiségétől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!