Az időjárás miatt megy a hasam? Másnak is megy a hasa most vagy tapasztal emésztési gondokat tegnap óta?
Figyelt kérdés
Tegnap délután 2-3 hasmenésem volt, ma 2 volt. Ma az első hasmenés után elkezdett szorítani a mellkasom bal oldalt. Rá pár órával hasmenésem volt most az előbb. Most megint elkezdtem érezni egy kis furcsaságot a mellkasomban ugyanott, úgyhogy megint lesz hasmenésem estefele.
Ki van írva a netre "Egyre többeknél emésztési problémák jelentkezhetnek". [link]
Tegnapra ugyanezen a honlapon ezt írták:". Megszaporodhatnak az emésztési problémák. "
Akkor ez az időjárás miatt van?
2022. júl. 4. 16:20
1/2 anonim válasza:
Nem gondoltam erre, de a napokban nekem is szokatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!