Állandóan stresszes vagyok, és hetek óta olyan érzésem van, mintha "agyvérzést" akarnék kapni, mi lehet?
Stresszes ember vagyok, minimális feszültség forrás is ki tud készíteni, alacsony a tolerancia szintem. Aztán elég magas mércéket is állítok magamnak, és folyton célokat tűzök ki magamnak, amit el kell érni. Munkámban is kicsit maximalista vagyok azthiszem.
Az utóbbi 2-3 hétben azt vettem észre, hogy olyan, mintha mindjárt agyvérzést kapnék. Folyton vagy az egyik, vagy a másik oldalon hasogat a fejem (plusz, mintha kicsit túlnyomás is lenne benne). A rosszabb állapot akkor volt, amikor határidőre kellett leadnom egy munkát, na akkor 1 hétig úgy nyomott a fejem, hogy tényleg rá kellett magamra szólni, hogy lassítsak, mert akkor valszeg tényleg majdnem agyvérzést kaptam. Az a baj, hogy mivel alapból rohadt stresszes vagyok, így sokszor minden ok nélkül is szorongok. A vérnyomásom magas (160), és a koleszterinem is. A szívem állandóan dobog. A szorongás a gondolkodásomra is rámegy, 1-1 stressz roham és erős fejfájás után kicsit olyan, mintha lobotómiát hajtottak volna rajtam végbe. A szavakat se mindig találom amúgy.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!