Lehetek a munkahelyi klímától állandóan beteg?
Lehetsz bizony!
Én ugyanígy voltam egy időszakban. Ősszel, amikor véget értek a tikkasztó nyári forróságok, azonnal megbetegedtem és a fűtési szezon kezdetéig fájt a torkom.
Nálunk azért volt a klíma, mert a gépeknek szükségük van rá, és olyan csodálatos rendszer van kiépítve, hogy szobánként szabályozhatatlan, csak egyben lehet följebb vagy lejjebb kapcsolni. Én később kértem a klímásokat, hogy állítsák magasabb hőmérsékletre, és úgy tűnik a gépek ezt bírták is.
Olyan elképesztően hideg volt, hogy ha a légbefúvó alatt ültem, akkor fél óra után a nyakam megfájdult! Nyári forróságban az asztal lapja sütött a hidegtől, ahogy rövidujjú ingben hozzáért az alkarom. Amikor hazaindultam, du. 3-kor a kövezett udvarra pont odasütött a nyári Nap, és én örömmel mendegéltem a tűző Napon, a kövezett udvaron, 30-35 fokban, hogy az ízületeim végre nem fáztak.
Azóta se értem, mire jó egy ilyen ostobán megépített klímarendszer.
Én a helyedben jelezném a főnöknek, hogy nem normális a klíma beállítása. Ha szeretné, hogy termeljek is, ne csak a táppénzt fizethesse utánam, akkor próbáljon egészséges munkakörülményeket biztosítani.
Lehet, hogy emiatt próbaidő végén kirúgnak, de ne is ragaszkodj egy ilyen álláshoz.
"Lehetséges, hogy attól vagyok állandóan beteg, vagy szimplán csak nincs immunrendszerem? "
Lehetséges, hogy attól vagy állandóan beteg, ÉS szimplán csak nincs immunrendszered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!