még a legkisebbeket sem tudtam soha. eddig ha kellett mindig tök sokat szenvedtem vele, szétrágtam, meg nagyon sok vízzel vettem be ami egy idő után teljesen szétporlasztja..
mindig zavart, de most diagnosztizáltak valamit amiért szednem kell mindennap és nem tudom mit csináljak, hogy ne boruljak ki teljesen és vegyen el ez fél-1 órákat naponta..
az ízükkel nincs bajom, alapból nem félek a félrenyeléstől, mostanában néha mert kajából sem megy minden meg sokáig is tart..
és bármennyire próbálok koncentrálni hogy nem nagy ügy, mégsem megy
Pedig nem mindig jó ha szétrágod, ha pl kapszula. Szerintem tedd a nyelved végébe és húzd le vízzel azonnal, ne gondolkozz. Vagy bele is teheted egy kicsi darab kenyérbe amit osszelapítasz, így nem lesz olyan érzésed hogy ez gyógyszer. A lényeg higy ne a nyelved eleje e tedd mert akkor nem megy le azonnal és ekkor elkezd néha ide oda tapadni.
2022. jún. 21. 22:24
2/5 anonim válasza:
Korábban én sem tudtam lenyelni a nagyobb gyógyszereket. Aztán kiderült, hogy azért, mert sokszor annyira bevoltak gyulladva a manduláim, hogy már majdnem összeértek. Amióta kivették őket a nagyobb gyógyszereket is simán lenyelem. Minden rendben a manduláiddal?
2022. jún. 21. 22:38
3/5 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszi a választ, tudom, a végén szokott lenni de úgy sem megy le, a kenyereset megpróbalom es megegyszer koszi
Második válaszoló, sajnálom hogy ez volt, remelem azóta jól vagy. Nem volt téma egyszer sem, szóval fogalmam sincs, de felhozom reggel koszonoom
2022. jún. 22. 00:03
4/5 anonim válasza:
Velem is ez van, valamilyen pszichés dolog lehet. Próbáld ki a lenyelést könnyítő zselét, gyógyszertárban kapható és a nyelved leghátuljára tedd a gyógyszert.
2022. jún. 22. 06:31
5/5 anonim válasza:
Én is nagyon sokáig nem tudtam lenyelni a gyógyszereket, nekem az segített ha üvegből ittam rá és nem valami nagyobb szájú pohárból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!