Kinek mi vált be brutál másnaposság ellen?
Figyelt kérdés
2022. jún. 13. 15:06
2/12 anonim válasza:
Cukor nélküli kávé,Húsleves,Sok TISZTA víz,Kóla.
3/12 anonim válasza:
Ne sajnáltasd magad, minek rúgtál be?
4/12 anonim válasza:
Kombucsa, ha épp volt otthon.
A másik, ha valamiért nem úsztam meg, hogy kitámolyogjak otthonról, a mozgás és a levegő mindig jót tett, ha nem is fújta el a másnaposságot, de hiána tudom ezt, ha nem muszáj, nem vergődöm ki a kiserdőbe például. Jól mondják az olvtársak, ne igyunk:D
5/12 anonim válasza:
Egy algoflex meg egy daedalon. Utána egy óra pihi még hogy tudjon hatni, ha kiokádod nyilván nem működik. De utána már csak a fáradtság, dekoncentráltság szédelgés marad, az meg elviselhető. Pedig én aztán hányós vagyok másnaposan,de így még buszozni is tudok, ha muszáj, pedig a buszon másnaposság nélkül is tudok sz@rul lenni.
6/12 xxxLacixxx válasza:
Másnaposság ellen nekem 1 sör, de csak 1. Az első pár korty nehéz, de nekem használ.
7/12 anonim válasza:
Szerintem - mivel az alkohol dehidraltálja a szervezetet, - sok-sok folyadékot kell inni - nem alkoholt. :)
8/12 anonim válasza:
Kis falatonként kaja, sok víz, ha nem marad abba a hányás akkor savlekötő pl. Rennie. Továbbá Daedalon de csak ha már valamelyest józanodtál, mert azt nem szabad alkohollal együtt bevenni. Fejfájáscsillapító, pihenés, vagy könnyű testmozgás pl. séta, rendrakosgatás.
10/12 Leveltetu válasza:
Ha kicsit tobbet iszom a kelletnel, lefekves elott a felesegem mar elokeszit egy aszpirint....reggel van ugyan fejfajas de nincs masnapossag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!