Semmi sem érdekel az életben, úgy érzem lassan bele betegszem. Mit tegyek?
és mennyi ideig voltál pszichológusnál? mert a pár alkalom sokat nem ér.
Amúgy gondoltál már az adhdn? Nagyjából én is ezekkel küzdöttem.
Jelenleg én elkerülő személyiségzavarral lettem diagnosztizálva + adhd.
Nekem ami sokat segít az a pszichológiai önismereti könyvek, a keleti vallások (hinduizmus) és a terápia.
Á, pszichomókus mit sem ér.
Mivel foglalkoznál, ha bármit választhatnál? Afelé lenne érdemes indulni.
1/2 Pszihológusnál 1 hétig voltam, de azt is feladtam mint minden mást,semmit nem segített.
2/2 Ha lenne ilyen, már rég boldog lennék. Ha tudnám mivel kéne vagy mivel akarok foglalkozni, örülnék neki. De pont ez a baj, hogy bármibe belekezdek, gyorsan ott is hagyom. Nem bírom a rendszerességet
Én is kerestem jó sok ideig, mivel foglalkoznék, szerintem rájöttem, csak van egy csomó akadály...
Úgyhogy én is padlón vagyok most, bár ez téged nem vigasztal.
Marmint 1 hetig jartal pszichologushoz es azt vartad hogy az majd megoldja az evtizedek alatt felhalmozott problemakat lol?
Csak par honap az hogy megismerjen.
#8 ADHD ről olvastam, a személyiségzavarnál minden igaz rám, de nem vagyok hiperaktív
#9 Amit el tudok képzelni munkaként az a vadon élő állatok tanulmányozása, de nálunk ilyen nincs sajnos, költözni meg nem akarok,vagy állatkert ami szintén nincs a közelben. Régebben pl nagyon szerettem nézni az állatos műsorokat (pl animal planet) Vagy valami olyan munka ahol autót vezethetek mert imádok vezetni (futár pl) de ezek meg mind alul fizetett munkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!