Ha időnként frontint szedek, attól lehetnek vizeletvisszatartàsi gondjaim?
Figyelt kérdés
Régebben is volt ezzel gondom, elèg sokat járok pisilni, urológus megvizsgált, de nem talált semmit. Mostanában azt vettem èszre, hogy emellett a vizelèsi inger mellett, ami èjszaka is van, ès van, hogy csak pár csepp jön, akadozó is a vizeletem, ami mèg talàn régebben is volt, de ami új, hogy nehezen is indul a vizelès. Van, hogy 1-2, esetleg 3 hétig nem is veszek be frontint, amikor igen, akkor is csak a 0.25-ös felèt, esetleg egy egészet, csak alváshoz, ha sehogy sem megy az elalvàs. Ez van, hogy tart esetleg 1 hétig, minden nap, vagy pár nap szünettel, hèbe-hóba. Bocsi, tudom,hogy hülyèn fogalmaztam meg, csak rendszeresen sem szedem, de vhol meg mègis..Köszönöm előre is!2022. máj. 24. 18:36
1/2 anonim válasza:
Azt szoktam mondani, hogy ha egy új gyógyszer rendszeres szedése ELŐTT már meg volt a probléma, akkor nem az okozza. Viszont.
A frontin egy központi idegrendszerre ható gyógyszer (inkább drognak nevezném), szorongásoldó, altató, ÉS izomlazító. ( Az utolsó bekezdésre hagyok egy kis időt, gondold át kérlek.) Értjük? Vizeletvisszatartási gondra izomlazítót. Ami még altat is.
2/2 A kérdező kommentje:
Èrtem, köszi.. Akkor létezik, hogy ez zavarja úgy meg az idegrendszert, hogy mondjuk nehezen indul a vizeletem?
2022. máj. 26. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!