Miért hízhattam meg hirtelen és mit lehet vele tenni?
Nagyjából 1 hónapja vettem észre hirtelen, hogy pocakom lett. Mindeddig bármit ettem, bárhogy, bármennyit, képtelen voltam meghízni, mindig is szerettem, hogy szép hasam van. Fontos tudni, hogy 2 hónapja kezdtem el hüvelygyűrűt használni, de ez elméletileg kevés eséllyel befolyásol bármit. Súlyra nem változtam, csak látszatra. Ez egyik napról a másikra történt és annyira megijedtem, mikor megláttam, hogy azóta abszolút egészségesen étkezek, mozgok, minden szabadidőmet az egészséges táplálkozás és edzés szabályainak, módszereinek tanulásával töltöm. A közérzetem jobb, a hasfalam egyébként máris erős, tisztán érezni és látni az összes kis kockát a hasamon, de mégis, olyan mintha az izmaim alatt lenne a zsír, ugyanolyan széles vagyok. 1300 kalóriát kellene bevinnem naponta, általában csak 700-800 körül sikerül.. A minőségre igazán odafigyelek Miért lehet ez? Mit lehet tenni?
20/L
Mindegy hogy milyen fogamzásgátlót használsz akkor is lesz hatása, csak nagyon sok orvos nem mondja el mert a nők nem ezt várják a szertől. Ajánlom ezt az oldalt, nagyon hiteles és szakmabeli a nő
A pcos és a gyűrűs gond kezelve lesz,nem marad így.
A feltett kérdésemre viszont még nem igazán érkezett válasz :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!