Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Időjárás miatt görcsölhet az...

Időjárás miatt görcsölhet az ágyékom és fájhat a combom?

Figyelt kérdés

Van az amikor a front hatására az izületi fájdalmak felerősödnek. Vagyis ezt olvastam.

Fáj a bal lábam. Az ágyékom olyan mintha görcsölne, a túloldalon, a fenekem alatti részen meg olyan mint amikor megüti valaki magát és ha hozzáérek fáj. Az ágyékom a combomba sugároz némi "meleg érzést" meg fájdalmat, a térdemig. A térdemtől lefele nem fáj, de a járás nehezebben megy. Járok normálisan, de érzem, hogy fáj a combomnál amikor lépek.

Az elmúlt napokban sétálgattam, kb 8 km, de ez nem egy nagy táv, mentem én már 17-21 km-ert is és semmi bajom nem lett.

Szóval nem hinném, hogy izomláz.

Lehet az időjárás miatt?

2022. máj. 21. 01:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes lenne utána nézi hogy van e epe vagy vese köved, keresd fel az orvos minél hamarabb. Később ebből hirtelen bajod lesz.
2022. máj. 21. 11:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Semmi köze az időjáráshoz.
2022. máj. 21. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!