Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit kezdenél, ha nyári nyaralá...

Mit kezdenél, ha nyári nyaralásod alatt lennél szörnyen náthás?

Figyelt kérdés
Vagy talán el sem mennél ilyenkor

2022. máj. 13. 13:48
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha olyan szarul lennek, hogy felkelni se tudok, nyilvan nem mennek el.

Ha egy kicsit fujom az orrom es nem vagyok covidos (teszt igazolja), akkor mennek.

2022. máj. 13. 13:53
 2/9 A kérdező kommentje:
A kicsit fújod az orrod mit jelent amúgy nálad? Mondjuk 5 percenként?
2022. máj. 13. 14:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Én egyetemista koromban sokszor voltam náthás, ettől még elmenetem, illetve többnyire ott tört rám a nátha. Utólag csak a szép élmények maradtak meg. Csak ennek a kérdésnek a kapcsán gondolkoztam el, hogy mit is csináltam - nyaraltam és túráztam tovább Angliában és Portugáliában is. De akkor még nyilván nem volt COVID, ez kicsit árnyalnja a helyzetet. Mindenesetre a repülőúton a leszállás borzalmasan fájdalmas volt, nem volt nálam orrcsepp.
2022. máj. 13. 14:08
 4/9 A kérdező kommentje:
3-as neked akkor pont ott jött elő, amikor már leszállt a gép? És akkor jött az orrfolyós városnézés. Amúgy tudtad, hogy vacak lesz náthásan repülni?
2022. máj. 13. 14:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Portugáliába menetel előtti este lettem náthás, nem volt otthon orrcsepp, reggel hajnalban már indultam. Tudtam, hogy vacak lesz, de hogy ennyire...
2022. máj. 13. 14:22
 6/9 A kérdező kommentje:
A leszállás a baromi kín. Én Finnországban első nap nyáron fáztam meg, aztán az egész körutazást náthásan nyomhattam végig, mert nem tudtam már a visszaútig kijönni belőle. Azt hozzátéve, hogy ilyen 5 fokban ázott szét a csoport az első nap.
2022. máj. 13. 14:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Angliában meg a nyaralás közepén fáztam meg, köhögve, náthásan csináltam végig, de vigyáztam senki nem kapta el a velem levők közül. Igazából évek múlva a nehézségekre alig emlékszem, de szép tájak, városok, élmények megmaradtak.
2022. máj. 13. 14:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Angliában pont így jártam, február közepén mentünk ki egyik bnőmmel. Már előtte szóltak ahova mentünk, hogy mindenki náthás, szóval várható volt, hogy mi is elkapjuk. 3. napra már mi is orrot fújva néztük a dolgokat...
2022. máj. 13. 14:29
 9/9 A kérdező kommentje:
7-es igen, az is kínos amikor csak te vagy ennyire megfázva a társaságban
2022. máj. 13. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!